Fotoorientering – Hitta platsen

I vårt pågående platsutvecklingsprojekt har det framkommit att vi som bor i Näsum har en massa favoritplatser i vår omnejd. Platser som andra bybor kanske inte ens känner till. Vi i Byutvecklingen vill locka ut fler till några av våra vackra platser, i det här fallet genom att ta er runt Sonarp och Sibbarpsdalen. Kanske hittar du en ny favoritplats, eller stigar och vägar som leder någonvart du aldrig tidigare varit?

Aktiviteten är enkel; du ska para ihop rätt siffercirkel på kartan med rätt fotografi/bokstav. Naturen förändras snabbt under våren och sommaren. Kanske ser det därför lite annorlunda ut när du letar än det gjorde när vi fotograferade, men det är en del av utmaningen! Samtliga foton går att finna utan att gå nära något boningshus och vi ber dig givetvis respektera allemansrätten.

När du fyllt i alla bokstäver lämnas hela kartan med svarstalong till Matöppet i Näsum eller Näsums Restaurang så bjuder Näsums Byutveckling på en glass till ett värde av max 25 kr. Efter 31/8 kommer vi dessutom att lotta ut priser till några av sommarens deltagare. Vinnarna kontaktas per telefon och omnämns i våra sociala medier.

Vill du stödja vårt arbete i Näsums Byutveckling så betala gärna medlemsavgift om 100 kr per hushåll till bankgiro 184-8084 eller swish 123 269 4800. Tack!

Fotoorienteringen görs i samarbete med
Matöppet i Näsum
Näsums Restaurang
Bromölla kommun
Ivetofta Sparbank

Karta, bilder och talong hämtas på Matöppet eller Näsums Restaurang alternativt laddas ner digitalt i PDF-format i nedanstående länkar